3 koppels doen mee aan De Dansmarathon op SBS6!

3 koppels doen mee aan De Dansmarathon op SBS6!

SBS6 presenteert het grootste dansspektakel ooit, live op Nederlandse televisie: De Dansmarathon. Tijdens dit unieke evenement dansen honderd koppels 50 uur op muziek van bekende dj’s en artiesten. Slechts één koppel wint een enorme geldprijs van 100.000 euro.

Drie koppels die deelnemen aan dit dansspektakel zijn in voorbereiding bij Danscentrum Zwijsen. Niemand minder dan Eddie Koekoek samen met Christan van Hal zijn twee van de 6 bekende van ons. Al weken zijn ze in voorbereiding en dat pakken ze serieus aan!

Roel Arts en Amber Gülcher vormen het tweede koppel dat onze school vertegenwoordigd in oktober. Ook zij zijn volop in de voorbereidingen en kunnen niet wachten om die 100.000 euro mee naar huis te nemen.

Als derde koppel zijn Remy Kabel en Ilona Schooneveld klaar om de strijd aan te gaan met de andere 99 koppels die in totaal meedoen om 50 uur lang te dansen! Een hele prestatie als dat lukt.

Volg onze paren in hun voorbereidingen op sociale media:

Meer informatie over De Dansmarathon die op 13, 14 en 15 oktober 2021 zal plaatsvinden in Breepark Breda en de verkoop van tickets vind je op https://ticketpoint.nl/evenement/dansmarathon/