BODYLANGUAGE

BODYLANGUAGE

Ik weet het eigenlijk al Registreren

Wat is BODYLANGUAGE?

Dé dansbeleving voor vrouwen! Tijdens deze 50 minuten durende les krijg je geen complexe, máár wel uitdagende, danschoreo aangeleerd op verschillende soorten muziek. Sensueel, krachtig en zelfverzekerd van begin tot eind. Met als doel een dansbeleving creëren waarbij jij vrijheid ervaart. Muziek aan en gaan! 

Sfeerimpressie

Waarom bodylanguage?

Fitheid verbeteren

Zelfverzekerder voelen

Uitdagende dansmoves leren

Sociale contacten opdoen

Versterken van spieren en gewrichten

Voor wie is bodylanguage?

Deze les is gericht op vrouwen die hun lichaam willen laten bewegen en zich daarbij zelfverzekerd willen voelen. Danservaring is handig, maar niet noodzakelijk. Hoe dan ook: houd je van dans en muziek, dan is dit jouw ultieme uitlaatklep! 

Klaar om te beginnen?

Een eenmalige proefles is 11 euro. 

Wie geeft deze les?

Lizz Weijenburg

Wie geeft deze les?

Lizz Weijenburg

Danst sinds 1998

Leraar sinds 2009

Les Mills Nationaal Trainer

Arbeidsdeskundige

Houdt van een oprechte connectie

Hoe ziet een les er uit?

Een les duurt 50 minuten waarin er meerdere dansen worden voorgedaan door de instructeur. Met het Press Play and Go principe sta je geen enkel moment stil en blijft de muziek altijd aan! 

Wanneer kan ik meedoen?

Woensdag 19:00 - 19:50
BODYLANGUAGE is woman empowerment
BODYLANGUAGE voor vrouwen (16+)
BODYLANGUAGE onder leiding van Lizz Weijenburg

Veelgestelde vragen over BODYLANGUAGE

Kan ik een proefles doen?

Deze dansvorm wordt geïntroduceerd door middel van een try-out fase. Hiervoor betaal je een bepaald bedrag om de lessen uit te proberen. Een gratis proefles is dus niet mogelijk op dit moment. 

Zijn er kledingvoorschriften?

Tijdens de lessen kun je het beste ventilerende sportkleding dragen en goede sportschoenen. Hardloopschoenen worden niet aanbevolen vanwege hun doel om een voorwaartse beweging te maken, tijdens de les kunnen twistbewegingen worden gemaakt. Verder is een handdoek en een bidon met water ook gebruikelijk. 

Moet ik hakken dragen tijdens deze les?

Nee, ondanks dat je op YouTube veel mannen en vrouwen hoge hakken ziet dragen tijdens deze dansvorm is dat bij ons niet nodig. 

Wanneer begint een nieuwe cursus?

Deze dansvorm wordt geïntroduceerd door middel van een try-out fase. Na deze periode wordt er gekeken of er een volledige cursus opgestart kan worden indien er voldoende animo is. 

Waar worden de lessen gehouden?

Voor een veilige en ontspannen omgeving worden deze lessen in de bovenzaal gehouden. Geen pottenkijkers. Hierdoor kan jij je helemaal laten gaan in de muziek, heerlijk! 

Heb je nog onbeantwoorde vragen of een opmerking? Neem dan contact op.