Wedstrijddansen

Wedstrijddansen

Voor de danser die zijn of haar dansvaardigheden wil verbeteren bieden wij de mogelijkheid tot wedstrijdtraining en privéles aan. 

Wat is een wedstrijdtraining?

Voor de meer ervaren danser die zonder begeleiding de vloer op kan is de wedstrijdtraining de ideale activiteit om alleen of samen met je partner te trainen. In voorbereiding op een wedstrijd of puur om beter te kunnen dansen, in beide gevallen ben je van harte welkom op onze mooie grote vloeren. 

Voor wie is de wedstrijdtraining?

Van beginner tot Nederlands Kampioen, iedereen is welkom bij Danscentrum Zwijsen. Door onze grote vloer kan iedereen ongestoord zijn of haar training volbrengen en door de gemoedelijke sfeer is het nog leuk ook!

Wanneer is de wedstrijdtraining?

De wedstrijdtraining bieden wij op dit moment alleen aan voor de standaard wedstrijdparen. De vaste dagen zijn ma-, woe- en vrijdag van 20:00 tot 21:30 uur. Op zaterdag zijn er ook wedstrijdtrainingen in blokken van 1,5 uur. De eerste blok begint om 11:30 uur en het tweede blok om 13:00 uur.

Boek hier je eerste training!

Onderstaande knop stuurt je door naar ons rooster. Na het kiezen van een training meld je je aan door een rittenkaart aan te schaffen. Let op: de rittenkaart is alleen voor jezelf, je danspartner moet zich zelf aanmelden. 

Rooster

WAT IS een PRIVÉLES?

Tijdens een privéles krijg je 1 op 1 aandacht van een erkend dansleraar. 

VOOR WIE IS de PRIVÉLES?

De privélessen zijn er voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Iedereen kan beter worden in dansen en daar helpen onze leraren jou graag verder mee. 

Contact opnemen