Zumba in Oss

Zumba

Bekijk het Rooster en meld je aan!

Wat is Zumba?

Als jij een leuke, uitdagende workout niet uit de weg gaat, dan is dit écht iets voor jou! Zumba is een intense full-body dansworkout op Latijns-Amerikaanse muziek. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Iedere les duurt 50 minuten waarbij je gemiddeld 400 calorieën verbrand. Onder leiding van een enthousiaste instructeur wordt er iedere les weer een groot feest gebouwd! 

Waarom Zumba?

Uithoudingsvermogen vergroten

Coördinatie verbeteren

Calorieën en vet verbranden

Full-body workout

Sociale contacten opdoen

Voor wie is Zumba?

De Zumba-lessen zijn voor alle leeftijden (16+). Van beginners tot gevorderde dansers; Zumba is voor iedereen die een gewone workout te saai vind en iedere week een feestje wilt bouwen! Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende danservaring, dan is Zumba de danssport voor jou!

Klaar om te beginnen?

Bekijk dan het rooster en meld je aan voor één gratis proefles.

Bekijk het rooster Gratis proefles

Wie geeft deze les?

Pien van Gassel

Wie geeft deze les?

Pien van Gassel

Danst sinds 2003

Leraar sinds 2012

Houdt van reizen

Energiek en creatief

Neemt alles met een korreltje zout

Hoe ziet een les er uit?

Zumba is een actieve groepsles van 50 minuten onder begeleiding van een enthousiaste instructeur. In een les komen er tussen de 10 en 13 dansen voorbij met na 3 tot 4 dansen een korte drinkpauze. De nummers variëren van Reggaeton tot Salsa en van Samba tot Cumbia. 

Wanneer kan ik meedoen?

Maandag 19:00 - 19:50
Woensdag 10:00 - 10:50
Zaterdag 10:00 - 10:50
Bekijk het Rooster en meld je aan!
Zumba onder leiding van Jeroen Luijer
Zumba is voor iedereen
Zumba met een gezellige groep

Veelgestelde vragen over Zumba

Kan ik een proefles doen?

Natuurlijk! Een proefles kun je eenmalig en helemaal gratis volgen. 

Wat kost het?

Jij bepaalt zelf hoeveel lessen je koopt en daarmee ook de prijs per les. Via deze link kom je in ons rooster terecht waar je meteen de eerstvolgende les kunt boeken. Door je aan te melden krijg je onze verschillende digitale rittenkaarten te zien. Fun fact! Met de groepsles-credits kun je ook Bodylanguage volgen!

Is er een les voor beginners?

Nee, die is er niet. Zumba klinkt wellicht heftig maar het is door iedereen goed te doen! Probeer tijdens je eerste les alleen op het voetenwerk te letten en vergeet de armbewegingen. Naarmate je vaker komt zul je merken dat je beter wordt in het combineren van de voet- en armbewegingen. Voor je het weet ben je een echte Zumba-pro! 

Zijn er kledingvoorschriften?

Tijdens de lessen kun je het beste ventilerende sportkleding dragen en goede sportschoenen. Hardloopschoenen worden niet aanbevolen vanwege hun doel om een voorwaartse beweging te maken, tijdens de les worden veel twistbewegingen gemaakt. Verder is een handdoek en een bidon met water ook gebruikelijk. 

Wanneer begint een nieuwe cursus?

De Zumba-lessen zijn bij ons iedere week en niet gekoppeld aan een cursus met een einddatum. Zo kun je (bijna) altijd naar je favoriete les komen. 

Waar worden de lessen gehouden?

De les vindt vrijwel altijd in de benedenzaal plaats waar onze luchtventilatie en airco voor een aangename sportomgeving zorgen. 

Heb je nog onbeantwoorde vragen of een opmerking? Neem dan contact op.