Zumba in Oss

Zumba

Ik weet het eigenlijk al Registreren

Wat is Zumba?

Als jij een leuke, uitdagende workout niet uit de weg gaat, dan is dit écht iets voor jou! Zumba is een intense full-body dansworkout op Latijns-Amerikaanse muziek. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Iedere les duurt 50 minuten waarbij je gemiddeld 400 calorieën verbrand. Onder leiding van een gecertificeerde ZIN™ Instructor wordt er iedere les weer een groot feest gebouwd! 

Waarom Zumba?

Uithoudingsvermogen vergroten

Coördinatie verbeteren

Calorieën en vet verbranden

Full-body workout

Sociale contacten opdoen

Voor wie is Zumba?

De Zumba-lessen zijn voor alle leeftijden (16+). Van beginners tot gevorderde dansers; Zumba is voor iedereen die een gewone workout te saai vind en iedere week een feestje wilt bouwen! Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende danservaring, dan is Zumba de danssport voor jou!

Klaar om te beginnen?

Wie geeft deze les?

Jeroen Luijer

Wie geeft deze les?

Jeroen Luijer

Danst sinds 1997

Leraar sinds 2018

Begonnen met danslessen bij Jan

Geeft ook stijldanslessen

Is ook personal trainer

Wie geeft deze les?

Loraine Vorstenbosch

Wie geeft deze les?

Loraine Vorstenbosch

Danst sinds 1997

Leraar sinds 2022

Geeft Zumba sinds 2009

Trotse mama van 3 meiden

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Hoe ziet een les er uit?

Zumba is een actieve groepsles van 50 minuten onder begeleiding van een gecertificeerde ZIN™ Instructor. In een les komen er tussen de 10 en 13 dansen voorbij met na 3 tot 4 dansen een korte drinkpauze. De nummers variëren van Reggaeton tot Salsa en van Samba tot Cumbia. 

Wanneer kan ik meedoen?

Maandag: 19:00 - 19:50
Zaterdag: 10:00 - 10:50
Zumba onder leiding van Jeroen Luijer
Zumba is voor iedereen
Zumba met een gezellige groep

Veelgestelde vragen over Zumba

Kan ik een proefles doen?

Natuurlijk! Een proefles kun je eenmalig en helemaal gratis volgen. 

Is er een les voor beginners?

Nee, die is er niet. Zumba klinkt wellicht heel heftig maar het is door iedereen goed te doen! Probeer tijdens je eerste les alleen op het voetenwerk te letten en vergeet de armbewegingen. Naarmate je vaker komt zul je merken dat je beter wordt in het combineren van de voet- en armbewegingen. Voor je het weet ben je een echte Zumba-pro! 

Zijn er kledingvoorschriften?

Tijdens de lessen kun je het beste ventilerende sportkleding dragen en goede sportschoenen. Hardloopschoenen worden niet aanbevolen vanwege hun doel om een voorwaartse beweging te maken, tijdens de les worden veel twistbewegingen gemaakt. Verder is een handdoek en een bidon met water ook gebruikelijk. 

Wanneer begint een nieuwe cursus?

De Zumba-lessen zijn bij ons iedere week en niet gekoppeld aan een cursus met een einddatum. Zo kun je (bijna) altijd naar je favoriete les komen. 

Waar worden de lessen gehouden?

De les vindt vrijwel altijd in de benedenzaal plaats waar onze luchtventilatie en airco voor een aangename sportomgeving zorgen. 

Heb je nog onbeantwoorde vragen of een opmerking? Neem dan contact op.