Boekpresentatie Ton Greten

Boekpresentatie Ton Greten

Op zondag 12 juni waren Jan, Els en Tim Zwijsen te gast bij de boekpresentatie van Ton Greten. 

Ton Greten is een geliefde collega uit de danswereld en heeft een dansschool in Kerkrade, Limburg. Ton is door zijn creatieve geest en open benadering één van 's-werelds meest gevraagde choreografen op dit moment. Hij heeft decennia ervaring als internationaal professioneel danser, jurylid, leraar, choreograaf en is mede-ontwikkelaar van de unieke applicatie ChoreoMaker.com. Hij werkt wereldwijd met dansers die zijn methode inmiddels met groot succes inzetten. 

De G.E.M.-methode, staat voor Greten Equation Movement waarbij de V.E.D.-elementen (Vorm, Expressie en Dynamiek) de pijlers zijn. Het is een holistische benadering van dans in al haar facetten en uitvoeringen. 

Els en Tim hebben in begin 2021 mogen deelnemen aan de GEM Master Mind van Ton. Tijdens een wekelijkse Zoom-sessie met vele internationale danscollega's werd er gebrainstormd over de inhoud van het boek dat Ton heeft geschreven. De inhoud werd besproken en ter discussie gesteld, met als uitgangspunt dat het boek voor iedereen begrijpbaar zou moeten zijn. 

Eén van de eerste exemplaren is de komende weken te bekijken op de dansschool. Voor meer informatie over Ton of zijn boek kun je een kijkje nemen op www.gem.dance