Jeroen bedankt!

Jeroen bedankt!

Na regen komt er zonneschijn. Ook voor onze Jeroen. 

Zoals je in een eerder nieuwsbericht hebt kunnen lezen heeft Jeroen afscheid moeten nemen van de intensieve groepslessen die hij bij Danscentrum Zwijsen gaf. Dit komt vanwege een hevige vorm van artrose in zijn heupgewricht. 

Tijdens de Solo Dance Party op zondag 3 juli 2022 hebben zijn geliefde Zumba Sisters gepast afscheid kunnen nemen van Jeroen. Door middel van een uniek cadeau wisten de dames Jeroen helemaal in te pakken. Jeroen was namelijk tijdens zijn eerste lessen bij ons niet te stoppen, hij kon maar door blijven gaan! Niet moe te krijgen! Vandaar dat hij door de dames het Duracell konijn werd genoemd. 

Een zeer toepasselijk cadeau die hoogstwaarschijnlijk een speciaal plekje krijgt bij Jeroen thuis. 

Via deze weg willen wij (Jan, Els en Tim Zwijsen) Jeroen nogmaals bedanken voor zijn geweldige inzet de afgelopen jaren. Zelfs tijdens de zware coronaperiode(s) konden wij op Jeroen rekenen. Dit heeft een band gecreëerd die door een fysieke aandoening niets zal veranderen. 

Jeroen, we hopen je nog vaak te zien bij ons op de dansschool, op wedstrijden, opleidingsdagen of waar dan ook in het land. Voor ons hoor je in ieder geval bij dé Danscentrum Zwijsen familie.