Nieuw: BODYLANGUAGE

Nieuw: BODYLANGUAGE

Danscentrum Zwijsen introduceert een nieuwe dansvorm: BODYLANGUAGE. 

Deze les is gericht op de jonge vrouw (vanaf 18 jaar) die niet zit te wachten op het aanleren van choreografieën maar haar lichaam wilt laten bewegen zonder daar te veel bij na te hoeven denken. Voel je sensueel, sterk en zelfverzekerd. Dé dansworkout om jouw persoonlijkheid te laten schitteren. Tijdens deze 50 minuten durende les krijg je diverse dansmoves op verschillende soorten muziek aangeleerd. Press Play and Go! Dus geen uitleg over ingewikkelde choreografieën, maar gewoon doen en genieten!

Deze dansvorm start met een try-out periode van 4 weken. De eerste les is op woensdag 7 september om 18:45 uur. De kosten zijn 32 euro voor 4 try-out lessen. 

De les zal worden verzorgd door Lizz Weijenburg, een oude bekende van Danscentrum Zwijsen aangezien zij jaren geleden privé les had bij Jan Zwijsen. In de tussentijd is Lizz actief gebleven in de sportwereld en uitgegroeid tot nationaal trainer bij Les Mills. Daarnaast is ze arbeidsdeskundige en houdt er van om een oprechte connectie met mensen te maken. Dansen doet ze al vanaf 1998 en voor de groep staat ze ondertussen al zo'n 13 jaar. Een echte entertainster met passie voor dans die vanaf september haar eigen ontwikkelde lessen kan gaan verzorgen. 

Beleef BODYLANGUAGE bij Danscentrum Zwijsen. Schrijf je nu in via www.danscentrumzwijsen.nl/bodylanguage