Nieuwe lichtbak en een likje verf

Nieuwe lichtbak en een likje verf

Het pand waarin wij ons bevinden bestaat in oktober 23 jaar en daarom vonden wij het tijd om wat veranderingen aan te brengen aan de buitenkant van ons mooie gebouw.

Tim is aan de slag gegaan met dit leuke project in maart en ondertussen hebben er al vele veranderingen plaats gevonden. Zo is de renovatie begonnen bij het verwijderen van onze oude lichtbak. Deze hing er al ruim 20 jaar en deed het nog altijd uitstekend. Maar doordat onze huisstijl in de afgelopen vijf jaar ook een nieuwe look heeft gekregen werd het tijd voor een nieuwe. De blauwe letters zijn gedemonteerd en in september komen er oranje letters voor terug.

Na de demontage van de lichtbak werd de schilder uitgenodigd om het pand eens goed te sausen. Voornamelijk de eerste verdieping is wit geverfd en dit geeft direct een frisse uitstraling. Ook de steunpilaren op de begane grond zijn van blauw naar zwart gebracht en daarmee willen wij het gebouw in neutrale kleuren houden zodat de raamstickers, poster en de lichtbak extra opvallen voor langsrijdend verkeer.

Na de bouwvakvakantie staan er nog twee grote veranderingen op de planning. Eerst zal de nieuwe lichtbak gemonteerd worden zodat iedereen weet waar Danscentrum Zwijsen zich met trots bevindt! Daarna worden de kozijnen voorzien van Foil-Coat, een innovatief en duurzaam foliesysteem dat direct een frisse uitstraling zal geven aan de kozijnen.

Bedankt aan alle partijen voor de prettige samenwerking;