Nieuwsbericht: Jeroen Luijer

Nieuwsbericht: Jeroen Luijer

Via dit bericht willen we jou op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rondom Jeroen en de Zumba / Dans Fit-lessen van het najaar 2022. 

Gezondheid JeroenJeroen kampt al enige tijd met pijn in zijn heup en uit medisch onderzoek is gebleken dat dit artrose is. Artrose is slijtage van het gewrichtskraakbeen. Dit zorgt ervoor dat het heupgewricht stijver wordt en daardoor bij beweging pijn veroorzaakt. De orthopedisch chirurg heeft Jeroen geadviseerd om per direct te stoppen met het geven van groepslessen aangezien deze te belastend zijn voor zijn heup. Dit vinden wij uiteraard enorm spijtig, zeker omdat Jeroen heel graag voor de groep staat om zowel de Zumba als de Dans Fit lessen te geven. Beide lessen zijn te intensief voor Jeroen om te continueren. 

Het belangrijkste is dat Jeroen een periode van rust kan gaan starten, zodat zijn heup tot een zekere zin kan herstellen. Dit houdt in dat Jeroen’s laatste les op zondag 3 juli zal zijn, tijdens de Solo Dance Party. Wij hopen dan ook dat we jou kunnen verwachten op deze zondag om Jeroen een mooi afscheid te geven! 

ZomervakantieIn de maand juli zullen de Zumba-lessen op maandag en zaterdag overgenomen worden door Loraine. De les op donderdag komt te vervallen. Wanneer de lessen plaatsvinden kun je uiteraard terug vinden in het rooster. 

Nieuwe seizoenIn september starten we het najaar van 2022 met een nieuw seizoen. Op dit moment zijn wij aan het brainstormen over een nieuw concept wat we willen starten met oud-leerling Lizz Weijenburg. Deze les zal in lijn liggen met Zumba, maar een andere naam krijgen. De inhoud wordt volledig opnieuw geschreven en is dus een compleet nieuw concept wat je nergens anders zal gaan vinden! Je kunt alvast kennis maken met Lizz op zondag 3 juli tijdens de Solo Dance Party... ;)

CreditsDe credits die je nu op je account hebt staan zullen zoals altijd onbeperkt geldig blijven. Ook in het najaar, wanneer we starten met ons nieuwe concept, zullen de credits bruikbaar blijven om deze les mee te kunnen boeken. 

Nogmaals, vinden wij het heel vervelend om te moeten mededelen dat Jeroen op zeer korte termijn zal stoppen met lesgeven. Hopelijk zien we jou de komende 1,5 week nog tijdens de Zumba en/of Dans Fit-lessen.