Tim is ambassadeur van het Business Gala Oss

Tim is ambassadeur van het Business Gala Oss

Het Business Gala Oss is een jaarlijks terugkerend evenement die in het teken staat van de uitreiking van twee titels; 'veelbelovend ondernemer van het jaar' en 'ondernemer van het jaar'.

Het gala heeft een drie-tal ambassadeurs die op persoonlijke titel het gala een warm hart toedragen, waaronder onze eigen Tim Zwijsen.

"Vorig jaar ging ik voor de eerste keer naar het Business Gala, samen met Meike, mijn vriendin, aan mijn zijde. Spannend, in positieve zin, voor ons beide, maar eenmaal binnen bij Dome-X, bij het zien van veel bekende gezichten, viel alle spanning weg en stonden we aan het begin van een mooie avond.

De verdere invulling van de avond, met live muziek, heerlijk eten, lekkere cocktails en mooie mensen, hebben geresulteerd tot mijn rol als ambassadeur dit jaar. Ik draag deze titel met trots en nodig iedereen in mijn omgeving uit om (ook) dit jaar aanwezig te zijn bij het ondernemersfeest van het jaar!"

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.businessgalaoss.nl