Verras je geliefde op Valentijnsdag!

Verras je geliefde op Valentijnsdag!

Op 14 februari 2022 is het Valentijnsdag en wat is er nou leuker dan je vrouw of vriendin blij te maken met lekker avondje dansen?! Vanaf donderdag 3 t/m 14 februari kun je speciaal voor jouw geliefde één van de twee valentijnsboxen* bestellen en ophalen. 

Box 1: beginner cursus stijldansen, 14 lessen voor maar liefst 135 euro per persoon. De ideale cursus voor tortelduifjes zoals jullie! Een avondje uit met je partner waarbij onze leraren altijd zorgen voor een gezellige sfeer. Hierdoor gaat het aanleren van de passen bijna vanzelf! In de pauze een lekker verfrissend pilsje en voor de dame een wit wijntje. Klinkt als hemel op aarde toch? In deze 14-weekse cursus leer je ook nog eens verschillende dansen zoals o.a. de chachacha, quickstep, jive en tango. Starten kunnen jullie al in de eerste week van april.

Box 2: 10 Zumba-lessen, voor maar liefst 9 euro per les**. Het ideale cadeau als je zelf niet zo'n danser bent! Zumba is een intense full-body dansworkout op Latijns-Amerikaanse muziek. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Iedere les duurt 50 minuten waarbij je partner gemiddeld 400 calorieën verbrand. Deze lessen zijn 3 keer per week te volgen en dat vrijwel elke week, geen start- of einddatum.

Dus waar wacht je op? Bel naar 06 42 541 641 of mail naar info@danscentrumzwijsen.nl voor meer informatie of om te bestellen. 

*een valentijnsbox bestaat uit een cadeaubon van Danscentrum Zwijsen. 
**er dient bij aanschaf eenmalig 90 euro afgerekend te worden.